Horgászbolt


Blero Horgászbolt (Budapest 23. kerület)

etetőanyagok, pelletek, és szemes halcsalik széles kínálatban kaphatóak horgászboltunkbanHorgászboltunk és büfénk 2017 augusztusában megnyitotta kapuit minden kedves vendégünk előtt Budapesten a 23. kerületben található horgásztavunkon. Minden igényt kielégítő kínálattal várunk Téged is, és segítünk a legjobb döntést meghozni, bármilyen horgászcikk vásárlásáról legyen szó, teljes körű tájékoztatást fogsz kapni. Mivel mi is rendkívül igényesek vagyunk saját magunk horgászfelszerelésére, és különös figyelmet fordítunk horgászatainkon használt etetőanyagainkra, zsinórjainkra, horgászbotjainkra, de minden a horgászathoz kapcsolódó kiegészítőre egyaránt.

Ezért horgászboltunkban is csak kiemelkedő gyártók termékeivel fogsz találkozni, amelyek ár-érték arányban abszolút piacvezetők, és bizonyítottan a horgászbarátok kedvencei. Olyan nagy gyártók termékei kaphatók a boltban, mint például a Preston, Guru, Drennan, Maxima, Sensas, Feeder Mánia, vagy az etetőanyagok körében kiemelkedőt alkotó Haldorádó termék család, de ide sorolhatók a közkedvelt Tímár mixek is. Természetesen élőcsalit is árusítunk, csontit, és földigilisztát egyaránt, valamint szemes etetőanyagokat (Kukorica, Búza) különböző mag mixeket, aromák széles választékát, és napjaink közkedvelt csaliját, a pelletet is megtalálod nálunk, lebegő, oldódó, horog pellet és minden egyéb elképzelhető variációban. Amennyiben csak horgászcikket szeretnél vásárolni nálunk, de horgászatot éppen nem tervezel, természetesen gyere akkor is, mert a horgászbolt és büfé külön is üzemel, nincsen napijegyhez, vagy bármely egyéb dologhoz kötve. Tavunkról és horgászboltunk aktuális kínálatáról bármikor érdeklődhetsz telefonon, facebook üzenetben, vagy személyesen a horgásztavon egyaránt. Amennyiben esetlegesen olyan horgászcikkre lenne szükséged, amit nem forgalmazunk, csak szóljál bátran és megpróbáljuk beszerezni neked.

Nem csak horgászbolt, hanem büfé is egyben…

A horgászbolthoz tartozó büfében kaphatóak még különböző rágcsálnivalók, csokoládék, üdítőitalok, ásványvizek, sörök, és gépi kávé is. Egyszóval minden rendelkezésre áll, hogy egy fergeteges horgászkalandban legyen részetek nálunk, mi mindenben támogatni fogunk titeket, és maximális odafigyeléssel leszünk felétek, mert a legfontosabb, hogy jól érezzétek magatokat nálunk. Bármilyen egyéb észrevételt, tippet, ötletet szívesen fogadunk, hogy mivel tudnánk esetlegesen bővíteni a büféhez és a horgászbolthoz tartozó kínálatunkat, hiszen a Ti élményetek közös érdekünk.

Üdvözlettel, a kis Blero Horgásztó személyzete

Horgászbolt a kis Blero Horgásztavonhorgásztavunkon található büfénkben üdítő italokkal, sörökkel, és minden egyéb rágcsálnivalóval várjuk kedves vendégeinket

horgászcikkek és minden egyéb frissítő, kávé, és nassolni való széles kínálata

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal! :)