Szabályzat


kis Blero Horgásztó (Szabályzat)

 

 1. Tavunkra szóló horgászjegyet vagy bérletet, kizárólag érvényes állami horgászengedéllyel rendelkező személyek válthatnak.

 2. Pontymatrac használata kötelező. (Amennyiben nincsen, abban az esetben bérelni lehet a halőrházban.)

 3. Horgászni csak 1 horoggal engedélyezett / bot.

 4. Fonott, horog és dobóelőke használata szigorúan tilos.

 5. Horgásztavunkon fajlagos tilalom nincsen, méretkorlátozás az országos horgászrendnek megfelelően van érvényben.

 6. A horgásztavon váltható jegyek és bérletek, elvihető halat nem tartalmaznak. Halat elvinni kizárólagosan aktuális napi árakon lehetséges.

 7. Szakáll nélküli horog használata kötelező.

 8. A nem elvitelre szánt halat, megfogás után, a legrövidebb időn belül vissza kell engedni. (Lehetőleg a sérülései fertőtlenítése után!)

 9. Szákból halat visszaengedni, vagy cserélni szigorúan tilos! A megtartani kívánt halat azonnal be kell írni a napijegy hátuljára (Kg/Fogás ideje).

 10. Kérjük ügyeljenek a horgászhely tisztaságára, a szemetet a kihelyezett szemétgyűjtőkbe dobják.

 11. Mások nyugalmát zavaróan, provokatívan viselkedni szigorúan tilos!

 12. A külön nem szabályzott kérdésekben horgásztavunkon az országos horgászrend szabályai érvényesek.

 13. Éjszakai horgászat esetén, kipakolás után, az autókkal a külső parkolóba ki kell állni.

 14. Éjszakai horgászat 2017. Május 26.-tól lehetséges, kizárólag telefonos bejelentkezés után Péntek-Szombat éjszaka, amennyiben minimum 5 fő összejön.

 15. A szabályok súlyos, vagy sorozatos megszegése a horgászatból való kizárást vonhatja maga után, és az okozott kárt meg kell téríteni!

 


Megkérünk minden kedves sporttársat, hogy a tavunkon érvényes horgászrendet legyenek szívesek betartani, mert mindnyájunk érdeke hogy kialakuljon tavunkon egy olyan horgászatot kedvelő közösség, akik nem csak a halfogásban profik (Természetesen kezdő horgászokat is nagy szeretettel várunk, majd nálunk kitanulják a szakmát), de a kifogott halakkal is maximális tisztelettel és odafigyeléssel bánnak, hogy másoknak is legalább ekkora örömet okozzon újbóli kifogásuk.

Nem kérdés számunkra, hogy minden intézkedést azért hozunk, hogy a hozzánk kilátogató személyek maximálisan jól érezzék magukat, és egy élményekkel teli pecával gazdagodjanak minden egyes alkalommal, és mindezt egy baráti fogadtatással, vendéglátással kiegészítve.

Mindezek mellet természetesen a halak védelmében is minden tőlünk telhetőt elkövetünk, mert úgy gondoljuk, aki horgászni szeret, az szeresse és óvja azt az élőlényt is, aki ebben az esetben mindnyájunk örömének első számú jelképe!

Köszönettel, a kis Blero Horgásztó személyzete

 

A fenti szabályzatot olvassátok el figyelmesen, és legyetek szívesek betartani.

Mindenkinek jó szórakozást, és felejthetetlen horgász élményeket kívánunk!

kis Blero horgásztó – “Ahol a horgász álmok valóra válnak!”

Tel.: 0670-420-5832, 0620-994-78-04